Mere erhverv til kommunen

Tidligere byråd har satset på et erhvervsområde ved Rønnede – ECO Valley.

Det har de måttet høre meget ondt for fra især DF-, LA- og af og til også V-folk, som har hånet og nedgjort tanken om at få erhverv til området. Der var ingen grænser for, hvor dumt man mente, det var.

Men nu sælges der grunde. Herligt. Arbejdspladser lokalt vil medføre flere, der har lyst til at bo her. Det giver mere handel i butikkerne, mere aktivitet alle steder og færre, der pendler ud af kommunen.

Nu må det nye byråd sørge for at sætte de næste projekter i gang. Men det skal være nu, for den slags tager tid. En ikke lille andel af de tidligere kritiske sortseere sidder nu som en del af flertallet, så man kan jo frygte det værste, men se bort fra det. Kom nu! Sæt noget i gang.

Få lavet en ordentlig vision, så erhvervslivet ved, at de kan regne med jeres opbakning – og så det måske næsten vigtigste: lad nu være med at tro, at I selv kan finde ud af det – se lige på jeres egne CV’er. Det er ikke erhvervsbaggrund, der er mest udtalt. Så inddrag virksomhederne, nøglepersoner og interessegrupper i området og selvfølgelig Business Faxe.

 

Jon Viderø faxe Ladeplads

Bestyrelses medlem i  Det Konservative Folkeparti Faxe Kredsen